Kirja ja videoblogi 100 päivän reissusta

 
Videoblogin kuvausta.jpg

Urho Kekkosen kansallispuistossa viettämästäni ajasta on julkaistu yhteisörahoituksella kirja ja minisarja YLE Areenassa.

Kesästä kaamokseen -kirjan rahoitukseen mesenaatti.me-yhteisörahoituspalvelussa osallistui parisataa Lapin ja retkeilyn ystävää. Heille kuuluu suuri kiitos, sillä ilman heitä kirjan julkaiseminen ei olisi ollut mahdollista.

Kesästä kaamokseen.jpg

Kirjassa on tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Osa teksteistä on molemmilla kielillä, osa vain toisella. Lataamalla puhelimeesi tai tablettiisi QR-koodin lukijan, pääset lukemaan tai kuuntelemaan lisää tarinoita sekä katsomaan kuvaamiani videoita.

Kirjassa on 110 sivua ja noin 150 valokuvaa. Jos olet kiinnostunut kirjastani, onnistuu sen tilaaminen meilillä (kolli66@gmail.com) tai hankkimalla se suoraan Urho Kekkosen kansallispuiston opastuspisteistä Siidassa ja Kiehisessä.

YLE Folkin kanssa toteutimme yhdessä kuusiosaisen videoblogi-sarjan, joka on katsottavissa YLE Areenassa ja myös YouTube-kanavallani. Television ja netin kautta sille on kertynyt jo reilu 100 000 latauskertaa.

100UKK YLE Areena.jpg
 
Olli Järvenkylä